Zhiva Yoga/gym-set Corall

 

Stilsäkera tights med bra passform och med unikt mönster för att framhöva musklerna i lår och rumpa. Tightsens midja är speciellt anpassad för att sitta på plats och inte glida ner under träning. Zihva-Tightsen är i högkvalitativt material vilket gör att du inte behöver oroa dig om att underkläderna syns igenom. 

All slags fitness är bra, oavsett om du tränar bodybuilding, crossfit, löpning eller vilken som helst annan slags träning är kläderna a och o för att nå önskade resultat. 

Så även denna gången har vi satsat på hög kvalité, stilsäkerhet, bra passform och funktionalitet. Tyget ligger tajt runt kroppen och framhäver dina absolut bästa sidor. Tack vare dess mjuka kvalité ger det dig dock extra rörlighet för högsta prestationen. 

Setet kommer med tillhörande bh som även den framhäver dina former och muskler. Trots sina smala band sitter den på plats under hela passet och sviker dig inte ens vid intensiv träning. Slitstark och funktionell bh som passar all slags träning så som gym, löpning eller spinning. 

Lätt att matcha med våra andra plagg

Normala storlekar

Vår logotyp Stylebyjny på vänster sida 4cm

Behöver du en annan storlek på bh? Lämna meddelande i kassan.