Returer & Byten

Returer och byten

Som kund hos StylebyJNY har du rätt att ångra ditt köp på www.stylebyjny.com inom 14 dagar från den dag du tog emot varan. Meddelande om retur ska skickas till oss senast 14 dagar från mottagandet av varan. Kontakta alltid oss innan du returnerar produkten.

Meddelandet skall innehålla följande information; 1) ordernummer 2) fakturanummer 3) namn på de produkter du vill returnera 4) Orsak till retur. För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick. Varan ska förpackas i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalkartongen i en annan kartong. Du måste själv bekosta returporto. Retur får ej ske som postförskott eller efterkrav. Spara ditt inlämningskvitto - tänk på att du ansvarar för returförsändelse!

Återbetalning sker snarast när vi mottagit och godkänt returnerad produkt. Vid ångerrätt står köparen för frakterna.

Eventuella bonus/gratis-produkter måste skickas tillbaka om värdet understiger erbjudandet.

Jag vill få pengarna tillbaka:

Om du ångrar ett köp gjort i webbutiken kan du använda ditt 14 dagars öppna köp och returnera varan till StylebyJNY. Du måste dock alltid höra av dig till oss innan du skickar en retur. Det är för att kunna få en korrekt e-postadress alternativt mobilnummer för aviseringar, om du valt att skicka till ombud. Vi ansvarar inte för ej uthämtade paket som går i retur p.g.a. att vi inte fått någon avisering, därför är det viktigt att meddela oss innan annars riskerar du att få betala dubbla frakter till oss. När du meddelat oss returen har vi möjlighet att pausa eventuella fakturor och därmed ligger den som väntande i vårt system tills försändelsen återkommit till oss. 

Returer skickas till:

StylebyJNY

Sjövägen 15

57734 Hultsfred

Varorna ska returneras till vårt lager inom 14 dagar efter att beställningen mottagits. Så snart returen mottagits återbetalar vi summan till ditt valda betalsätt Klarna, Swish eller Paypal. Om du har köpt varor mot fakturabetalning kommer fakturan att makuleras.

Jag skulle vilja byta till en annan produkt:

Givetvis får du byta till en annan vara. Kontakta oss på [email protected] eller via vår chatt så hjälper vi dig omgående.

Villkor:

Vid en retur ska produkten vara oanvänd, oskadad och inslagen i sin originalförpackning med eventuella produktmärkningar kvar på produkten. Du ska ha meddelat returen till oss innan.

Hur lång tid tar återbetalningen:

Oftast tar det 2 arbetsdagar beroende på val av betalsätt.

Returer och byten i fysisk butik

Varor köpta med upphämtning kan returneras och bytas i vår fysiska butik utan kostnad.